PRO Kaag en Brassem-header-praatwolk

Goed voor elkaar bokaal!

PRO Goed voor elkaar bokaal

De PRO Goed voor elkaar bokaal wordt elk jaar uitgereikt aan een lokale vereniging, organisatie of persoon die de gemeente leuker, beter, duurzamer, mooier of gezonder maakt. De leden van PRO dragen initiatieven voor. Vervolgens mogen alle inwoners van Kaag en Braassem stemmen op de genomineerde van hun keuze. De winnaar krijgt de bokaal, €500,- en eeuwige roem.

Waarom de PRO Goed voor elkaar bokaal?

In Kaag en Braassem staan mensen voor elkaar klaar als het nodig is, en velen zijn bereid de handen uit de mouwen te steken als er iets georganiseerd moet worden. Wij zijn trots op de kracht van onze inwoners en vinden dat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen. Daarom zet PRO jaarlijks een flink deel van de ledencontributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. Want wie lid is van PRO, gelooft in de kracht van de gemeenschap.

Hoe werkt het?

Elk jaar in het voorjaar mogen leden van PRO een persoon, organisatie of initiatief voordragen. Vervolgens mogen alle inwoners van Kaag en Braassem een stem uitbrengen op hun favoriete genomineerde. Om te stemmen hoef je geen lid te zijn van PRO. De genomineerde met de meeste stemmen wint.

Eregalerij

Eeuwige roem voor de winnaars van de PRO Goed voor elkaar bokaal:

  • Basisschool Ter Does (2018)
  • De Swiffers Hoeve (2019)
  • Daniek de Groot (2020)
  • JS Meddle (2021)
  • Opvanglocatie vluchtelingen Oekraïne in Woubrugge (2022)
  • Middeleeuwse feesten Rijpwetering en Oud-Ade (2023)
  • Sportpad-Zuid (2024)
Foto winnaars 2-min
PRO-Kaag-en-Brassem-header-praatwolk

Ben jij ook

PRO Kaag en Braassem?

Doe mee

Laatste

nieuwsberichten

Wie is

PRO Kaag en Braassem

PRO Kaag en Braassem is een politieke vereniging die zich inzet voor inwoners, ondernemers en organisaties in onze gemeente. Zonder daarbij gehinderd te worden door de belangen van een landelijke partij, en mét de kennis en betrokkenheid in onze gemeenschap.

PRO wil het anders. Wij willen dat inwoners zich welkom en gehoord voelen binnen de gemeentepolitiek, dat hun stem serieus genomen wordt en dat we zo de drempel tussen inwoner en politiek kunnen wegnemen. Want alleen als we elkaar goed weten te vinden, kunnen we optimaal gebruikmaken van alle kennis en kunde die in Kaag en Braassem aanwezig is. Dan praten we niet over elkaar, maar met elkaar.

Meer over ons
PRO-Kaag-en-Braassem-wie-is-PRO-kb