PRO Kaag en Brassem-header-praatwolk

Goed voor elkaar bokaal!

Wie is onmisbaar in Kaag en Braassem? Nomineren maar!

PRO Kaag en Braassem organiseert voor de zevende keer de PRO Goed voor elkaar bokaal: een verkiezing waarbij lokale verenigingen, organisaties en personen in het zonnetje worden gezet die zich inzetten voor Kaag en Braassem. De winnaar krijgt de bokaal, €500,- en eeuwige roem.

Leden nomineren

Leden van PRO kunnen tot en met 8 april een genomineerde voordragen via info@prokaagenbraassem.nl. Zij kunnen een lokale vereniging, organisatie of persoon voordragen die de gemeente leuker, beter, duurzamer, mooier of gezonder maakt. Vanaf 12 april mogen alle inwoners van Kaag en Braassem stemmen op de genomineerde van hun keuze. Tijdens de fractievergadering op 13 mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

Waarom de PRO Goed voor elkaar bokaal?

Het zijn de mensen die hier wonen die onze gemeente zo fijn maken. Inwoners van Kaag en Braassem staan voor elkaar klaar als het nodig is, en velen zijn bereid de handen uit de mouwen te steken als er iets georganiseerd moet worden. Wij zijn trots op de kracht van onze inwoners en vinden dat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen. Daarom zet PRO jaarlijks een flink deel van de ledencontributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. Want wie lid is van PRO, gelooft in de kracht van de gemeenschap.

Eerdere edities

In 2018 was de eerste editie van de PRO Goed voor elkaar bokaal. Destijds sleepte basisschool Ter Does uit Hoogmade de prijs in de wacht. In de daaropvolgende jaren waren de winnaars De Swiffers Hoeve in Nieuwe Wetering, Daniek de Groot uit Woubrugge, JS Meddle uit Oud-Ade, de opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne in Woubrugge en de organisatie van de Middeleeuwse feesten in Rijpwetering en Oud-Ade.

Inmiddels zijn de nominaties voor 2024 bekend en kan er hier gestemd worden.

Wil je lid worden van PRO Kaag en Braassem? Dat kan hier.

Foto winnaars 2-min
PRO-Kaag-en-Brassem-header-praatwolk

Ben jij ook

PRO Kaag en Braassem?

Doe mee

Laatste

nieuwsberichten

Wie is

PRO Kaag en Braassem

PRO Kaag en Braassem is een politieke vereniging die zich inzet voor inwoners, ondernemers en organisaties in onze gemeente. Zonder daarbij gehinderd te worden door de belangen van een landelijke partij, en mét de kennis en betrokkenheid in onze gemeenschap.

PRO wil het anders. Wij willen dat inwoners zich welkom en gehoord voelen binnen de gemeentepolitiek, dat hun stem serieus genomen wordt en dat we zo de drempel tussen inwoner en politiek kunnen wegnemen. Want alleen als we elkaar goed weten te vinden, kunnen we optimaal gebruikmaken van alle kennis en kunde die in Kaag en Braassem aanwezig is. Dan praten we niet over elkaar, maar met elkaar.

Meer over ons
PRO-Kaag-en-Braassem-wie-is-PRO-kb