PRO Kaag en Brassem-header-praatwolk

Ons PROpinie panel

Help ons besluiten te nemen in de gemeenteraad door jouw kennis, ervaring en mening met ons te delen. Dat kan door lid te worden van het PROpiniepanel. Je krijgt dan af en toe een vragenlijst gemaild met vragen over actuele onderwerpen die spelen in de gemeente. Jouw antwoorden wegen we mee in onze standpunten.

Waarom het Propiniepanel?

PRO wil veel meer bouwen op de kennis en meningen van inwoners. Het huidige systeem van besluitvorming bij gemeenten benut dat te weinig. Hoe meer mensen met ons meedenken, hoe beter onderbouwd onze beslissingen zijn.
PRO zet zich in voor een beleid op hoofdlijnen, waarbij de nadere invulling op een later moment samen met de inwoners wordt gedaan. Bij het uitzetten van die hoofdlijnen is extra kennis uit onze mooie gemeente heel welkom. Door af en toe een enquête of onderzoek uit te zetten, kunnen we veel meer intelligentie, betrokkenheid en meningen inzetten dan voorheen het geval was. En dat op een laagdrempelige manier, zonder dat het jou zeeën van tijd kost. De uitslag van een onderzoek koppelen we uiteraard aan je terug.
Dat is onze missie: jij levert jouw visie, wij laten die zwaar meewegen in ons standpunt en nemen de (soms moeilijke) besluiten in de gemeenteraad.

Wie kan er meedoen?

Iedereen die in Kaag en Braassem woont kan meedoen aan het PROpiniepanel. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van PRO Kaag en Braassem (maar het mag natuurlijk wel).

PRO-Kaag-en-Braassem-home-doe-mee
PRO-Kaag-en-Brassem-header-praatwolk

Ben jij ook

PRO Kaag en Braassem?

Doe mee

Laatste

nieuwsberichten

Wie is

PRO Kaag en Braassem

PRO Kaag en Braassem is een politieke vereniging die zich inzet voor inwoners, ondernemers en organisaties in onze gemeente. Zonder daarbij gehinderd te worden door de belangen van een landelijke partij, en mét de kennis en betrokkenheid in onze gemeenschap.

PRO wil het anders. Wij willen dat inwoners zich welkom en gehoord voelen binnen de gemeentepolitiek, dat hun stem serieus genomen wordt en dat we zo de drempel tussen inwoner en politiek kunnen wegnemen. Want alleen als we elkaar goed weten te vinden, kunnen we optimaal gebruikmaken van alle kennis en kunde die in Kaag en Braassem aanwezig is. Dan praten we niet over elkaar, maar met elkaar.

Meer over ons
PRO-Kaag-en-Braassem-wie-is-PRO-kb