PRO Kaag en Brassem-header-praatwolk

Doe mee

Hoe meer mensen met ons meedoen, hoe breder en luider we ons geluid kunnen laten horen. Je kunt op allerlei manieren bij ons aanhaken en zo een verschil maken voor Kaag en Braassem. Iedereen is welkom! Hieronder lees je hoe je kunt meedoen.

Luister mee

Elke drie weken vergadert de fractie van PRO in het gemeentehuis. Deze fractievergaderingen zijn openbaar: je kunt gewoon binnenkomen, een stoel pakken en meeluisteren. En vind je ergens iets van? Stel gerust een vraag of geef je mening. De vergaderingen van de gemeenteraad kun je online of via de radio volgen. Kijk op ibabs voor de agenda, vergaderstukken en online uitzendingen.

Praat mee

Heb je een mening over wat er in Kaag en Braassem gebeurt? We horen ‘m graag! Misschien ben je heel betrokken bij een bepaald onderwerp of heb je veel kennis over een specifiek thema. Laat het weten via info@prokaagenbraassem.nl, dan brengen we je graag in contact met een van onze raadsleden. Je kunt je ook aanmelden voor het PROpiniepanel, zodat we je mening kunnen vragen over actuele thema’s.

Lees mee

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen bij PRO, actuele thema’s en ander nieuws op het gebied van gemeentepolitiek: volg ons op X, Facebook of Instagram.

Word lid

Sta je achter PRO, maar heb je geen tijd voor of zin in een actieve rol? Dan kun je ons steunen door lid te worden. Dit kun je worden door onderstaand formulier in te vullen.

Geslacht(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Adres(Vereist)