Wie is onmisbaar in Kaag en Braassem? Nomineren maar!

Afgelopen jaar zagen we het duidelijker dan ooit: het zijn de mensen die hier wonen die onze gemeente zo fijn maken. Mooie initiatieven om anderen te helpen schoten als paddenstoelen uit de grond. PRO Kaag en Braassem wil de mensen die zich belangeloos inzetten voor anderen in het zonnetje zetten met de Goed voor elkaar bokaal. En jij mag het zeggen: wie verdient die prijs en €500?

Vrijwilligers

We zijn in Kaag en Braassem gezegend met een rijk verenigingsleven en talloze enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor anderen. Of het nu gaat om de trainer van de ‘effies’ die het team in weer en wind motiveert, om de vrijwilliger die gaat wandelen met eenzame ouderen of om jongeren die iets organiseren waar veel mensen blij van worden. Of misschien wil je een compliment geven aan inwoners die zich inzetten voor dieren en de natuur in Kaag en Braassem? Nomineer de vereniging, school, club of persoon die onze gemeente leuker, mooier of duurzamer maakt.

Nomineren tot en met 18 februari

Alle leden van PRO Kaag en Braassem kunnen tot en met 18 februari een initiatief of persoon nomineren. Dat doe je door een mail te sturen naar info@prokaagenbraassem.nl o.v.v. Goed voor elkaar bokaal, met een korte toelichting waarom je jouw nominatie de prijs gunt.

Alle inwoners mogen stemmen

Als alle nominaties bekend zijn, publiceren we die op de website en social media. Vervolgens is het aan alle inwoners van Kaag en Braassem om te bepalen wie de PRO Goed voor elkaar bokaal in de wacht sleept. Je kunt stemmen tot en met 22 maart.

Waarom de PRO Goed voor elkaar bokaal?

Wij zijn trots op de kracht van onze inwoners. PRO Kaag en Braassem gelooft dat we er samen voor zorgen dat Kaag en Braassem een fijne gemeente is om in te wonen. En dus verdienen onze inwoners het om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen. Daarom zet PRO Kaag en Braassem jaarlijks een flink deel van de ledencontributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. We willen lokale initiatieven belonen. Met een mooi geldbedrag, en met een dik compliment. Alleen het initiatief met de meeste stemmen gaat er met het geldbedrag en de bokaal vandoor, maar het compliment is natuurlijk voor iedereen die zich op welke manier dan ook inzet voor onze inwoners.

Nomineren? Mail ons!

Wil je lid worden van PRO Kaag en Braassem? Dat kan hier.