Ons nieuwe burgerraadslid Han Brouwer

 

Tijdens de gemeenteraad van 4 juli 2022 is Han Brouwer geïnstalleerd als burgerraadslid voor PRO Kaag en Braassem. Wij stellen Han graag aan u voor.

Ik ben Han Brouwer en ik woon samen met mijn vrouw Esther in Rijnsaterwoude. Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en ben vader van drie zonen en een dochter. Als familie mens zit ik graag aan een grote tafel in gezelschap van mijn kinderen en hun partners spelletjes te doen met een hapje en een drankje. Of samen koken, lekker bijpraten en genieten. Wij hebben twee geweldige labradors waarmee het heerlijk is om te wandelen door de prachtige groene omgeving van Kaag en Braassem.

Ik ben ruim 30 jaar werkzaam geweest in de farmaceutische industrie waar wij geneesmiddelen hebben ontwikkeld voor mensen met zeldzame aandoeningen. Onze drijfveer is altijd geweest om het morgen beter te maken dan het vandaag is. Daarvoor moet je proberen goed te begrijpen hoe vandaag er voor de mens uit ziet, wat er beter zou kunnen, waar behoefte aan is en van daaruit plannen maken hoe het beter kan zijn. Dat lukt niet altijd en soms is er een lange weg te gaan maar alle kleine beetjes helpen. Niets doen is geen optie.

Mijn visie op de gemeente politiek is dat je alleen het beste voor de gemeente doen als je weet wat er speelt. Open staat voor suggesties opmerkingen en kritiek. Je weet dat het hard werken is om het morgen beter te maken dan vandaag. Je zichtbaar, hoorbaar en voelbaar bent. Je verbind en met elkaar een concreet  programma met prioriteiten uitvoert.  En de medemens, de kiezer dit alles herkent. Dit is voor mij PRO Kaag en Braassem, een energieke groep mensen met uitdagende ambities voor de woon- en leefomgeving.

Met volle overtuiging ben ik lid geworden van PRO omdat ik voel dat je mee moet doen als de mogelijkheid er is. Het gaat ons allemaal aan. Niets gaat vanzelf.

Geen loze kreten maar oprecht je stinkende best doen doelen te realiseren voor een beter Kaag en Braassem.