Goed voor elkaar bokaal 2023 – nomineer jouw favoriet

De verkiezing  staat alweer voor de deur: de PRO Goed voor elkaar bokaal!

Ben je lid van PRO? Laat ons dan weten welke persoon, vereniging of organisatie in Kaag en Braassem volgens jou €500 verdient. Nomineren kan tot en met 12 maart door een mail te sturen naar info@prokaagenbraassem.nl.

Wie nomineren?

De PRO Goed voor elkaar bokaal wordt elk jaar uitgereikt aan een lokale vereniging, organisatie of persoon die de gemeente leuker, beter, duurzamer, mooier of gezonder maakt. De leden van PRO nomineren initiatieven. Vervolgens mogen alle inwoners van Kaag en Braassem stemmen op de genomineerde van hun keuze. De winnaar krijgt de bokaal, €500 en eeuwige roem.

Waarom de PRO Goed voor elkaar bokaal?

Afgelopen jaren zagen we het duidelijker dan ooit: het zijn de mensen die hier wonen die onze gemeente zo fijn maken. Vorig jaar bijvoorbeeld won: De opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne in Woubrugge!

Mooie initiatieven om anderen te helpen schoten als paddenstoelen uit de grond. Die instelling zien we altijd al in Kaag en Braassem: mensen staan voor elkaar klaar als het nodig is, en velen zijn bereid de handen uit de mouwen te steken als er iets georganiseerd moet worden. Wij zijn trots op de kracht van onze inwoners en vinden dat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen. Daarom zet PRO jaarlijks een flink deel van de ledencontributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. Want wie lid is van PRO, gelooft in de kracht van de gemeenschap.

Nominatie indienen

Ben je lid van PRO en wil je een initiatief nomineren? Mail uiterlijk 12 maart je nominatie met een korte toelichting naar info@prokaagenbraassem.nl.

Vanaf 20 maart kunnen alle inwoners een stem uitbrengen op hun favoriete genomineerde.