Floris is PRO Kaag en Braassem

Beste inwoners van Kaag en Braassem,

De afgelopen 25 jaar was ik er voor u. Eerst 12 jaar als raadslid in Alkemade, daarna 13 jaar als wethouder van Kaag en Braassem. Met vrijwilligers, verenigingen, professionele organisaties en het ambtelijk apparaat heb ik mooie resultaten mogen halen. De onderwijshuisvesting is – of komt – op orde. We leven in dorpen waar inwoners naar elkaar omzien en hebben voor hen die professionele hulp en ondersteuning nodig hebben een goed aanbod. Prachtige sportcomplexen die klaar zijn voor de toekomst en er zijn veel resultaten behaald op het gebied van betaalbaar wonen. Dit alles is niet klaar, maar ik heb me er wel, met jullie samen, aantoonbaar succesvol voor ingezet. Daadkracht en doorzettingsvermogen zijn daarvoor nodig. Resultaten tellen, en die zijn er!

PRO Kaag en Braassem wil dit voortzetten. Ik heb er vertrouwen in dat het halen van resultaten, in plaats van het meewaaien met alle winden, bij PRO Kaag en Braassem het meest in goede handen is en dat deze vereniging écht wil samenwerken met de inwoners, op de manier zoals ik dat jarenlang heb mogen en kunnen doen. Ik ben als lijstduwer aan PRO Kaag en Braassem verbonden en ben zeer bereid, namens u, deze club scherp te houden. Ik beloof PRO Kaag en Braassem te blijven volgen en scherp te houden op haar beloften. Dit kan het beste met uw massale steun. Ik was er de afgelopen 25 jaar politiek-bestuurlijk voor u, heb daar al mijn tijd en energie voor gegeven. Bent u er op 16 maart voor mij?

Ik reken op uw stem!

Greetz, Floris Schoonderwoerd (Lijst 1, kandidaat 33)