Even checken: aanvullende maatregelen voor kruising in Leimuiden

PRO Kaag en Braassem ontving signalen dat de nieuwe kruising op de N207 in Leimuiden voor een gevaarlijke verkeerssituatie zorgt. Ook het AD schreef al over een mogelijk gevaarlijke situatie die ontstaan is door de aanpassingen die in opdracht van provincie Zuid-Holland uitgevoerd worden. PRO neemt de signalen serieus en stuurde een mail naar wethouder Yvonne Peters om te vragen in hoeverre de ervaren problemen in het vizier zijn.

In gesprek en in actie

We zijn blij dat de wethouder ons liet weten al in gesprek te zijn met onder andere de verkeersgroep Leimuiden en de provincie. Op korte termijn wordt al een aantal aanvullende maatregelen genomen, zo liet wethouder Peters ons weten. Fijn dat er snel gehandeld wordt en dat de verkeersgroep Leimuiden betrokken is!

Raadswerk

Veel mensen denken dat raadsleden vooral aan het vergaderen zijn. Een ander belangrijk onderdeel van raadswerk is het oppikken van signalen van inwoners, zodat we werk kunnen maken van die signalen. Wil je meer weten over raadswerk of eens meepraten? Je bent altijd welkom bij de openbare fractievergaderingen van PRO Kaag en Braassem. De eerstvolgende fractievergadering is op maandagavond 12 april. Stuur uiterlijk zondag 11 april een mailtje naar info@prokaagenbraassem.nl voor de vergaderlink.