En de winnaar is…

Js Meddle wint de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. Met 30% van de stemmen wist de jongerensociëteit uit Oud-Ade de meeste stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente.

Daarmee liet Js Meddle zes andere genomineerden achter zich: Koor Joy, Voedselbank KBEN, Fietsmaatjes Kaag en Braassem, Oranjevereniging Rijnsaterwoude, Zwembad de Kleine Oase en Stichting Groen Licht. Deze organisaties werden voorgedragen door leden van politieke vereniging PRO Kaag en Braassem, die met de verkiezing mensen in het zonnetje wil zetten die zich belangeloos inzetten voor een fijne leefomgeving in Kaag en Braassem.

Js Meddle

Js Meddle wint, naast een bokaal en eeuwige roem, €500,-. Het prijzengeld wordt betaald van de ledencontributie van PRO Kaag en Braassem. Js Meddle werd genomineerd om de feesten die het organiseert voor jong en oud, en omdat het een plek is waar jongeren vaak voor het eerst kennismaken met vrijwilligerswerk en allerlei vaardigheden leren waar zij in hun latere carrière plezier van hebben. Veel stemmers gaven aan dat de jongerensociëteit de opsteker van €500,- wel kan gebruiken nu er zo’n lange tijd niets georganiseerd kan worden en ook het Meddle Festival niet door kon gaan.

Over de PRO Goed voor elkaar bokaal

Het is de vierde keer dat PRO Kaag en Braassem de Goed voor elkaar bokaal uitreikt. Eerdere winnaars zijn basisschool Ter Does (Hoogmade), Swiffers Hoeve (Nieuwe Wetering) en Daniek de Groot (Woubrugge).

PRO Kaag en Braassem gelooft in de kracht van onze inwoners. Er zijn ontzettend veel mensen in onze gemeente die zich inzetten om onze gemeente mooier, gezonder, gezelliger of duurzamer te maken. Samen zorgen we ervoor dat Kaag en Braassem een fijne gemeente is om in te wonen. Daarom zet PRO Kaag en Braassem jaarlijks een flink deel van de contributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. Alleen Js Meddle gaat er met het geldbedrag en de bokaal vandoor, maar het compliment is natuurlijk voor iedereen die zich op welke manier dan ook inzet voor onze inwoners.

 

Tekst: tekst van de koning