Dit zijn de genomineerden van de Goed voor elkaar bokaal 2023

Dit jaar maken 6 initiatieven uit Kaag en Braassem kans op de PRO Goed voor elkaar bokaal 2023. Leden van politieke vereniging PRO Kaag en Braassem nomineerden deze initiatieven omdat zij de gemeente mooier, leuker, gezonder, duurzamer of anderszins beter maken.

Genomineerden

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

  • 1. Maximaal comité te Hoogmade
  • 2. Oranje comité Juliana te Roelofarendsveen
  • 3. Voedselbank KBEN te Roeloafarendsveen
  • 4. Stichting Het Schoolhuis te Rijnsaterwoude
  • 5. De middeleeuwse feesten te Rijpwetering
  • 6. Dierenweide Rijnsaterwoude te Rijnsaterwoude

Stemmen

Van 19 maart tot en met 7 april is de digitale stembus geopend. Inwoners van Kaag en Braassem kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete lokale initiatief. Op 12 april wordt tijdens de fractievergadering van PRO Kaag en Braassem bekend gemaakt welke genomineerde de meeste stemmen kreeg en winnaar is van de zesde PRO Goed voor elkaar bokaal 2023. De winnaar krijgt naast de bokaal en eeuwige roem een bedrag van €500,-.

Waarom de PRO Goed voor elkaar bokaal?

PRO gelooft in de kracht van de gemeenschap. Leden van PRO vinden dat onze inwoners het verdienen om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen. Daarom zet de vereniging jaarlijks een flink deel van de ledencontributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem.

Alle initiatieven staan op deze pagina nog even op ene rijtje.

Inmiddels is de stembus gesloten, de stemmen geteld en wordt de winnaar 12 april bekend gemaakt.