12 april bekendmaking winnaar PRO Goed voor elkaar bokaal

Wie wint de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021? De stembussen zijn gesloten en de stemmen zijn geteld. We maken de winnaar bekend op maandagavond 12 april, tijdens de openbare online fractievergadering van PRO Kaag en Braassem. Wil je de bekendmaking bijwonen? Stuur uiterlijk zondag 11 april een e-mail naar info@prokaagenbraassem.nl voor de vergaderlink.

Complimenten

Eén van de genomineerden krijgt straks de bokaal en het bedrag van 500 euro. Maar de complimenten van PRO Kaag en Braassem zijn voor iedereen die zich op welke manier dan ook inzet voor een mooiere, gezondere, duurzamere, leukere gemeente. Heel veel mensen zorgen er samen voor dat Kaag en Braassem een fijne gemeente is om te wonen. Jullie zijn geweldig!

Over de PRO Goed voor elkaar bokaal

PRO Kaag en Braassem gelooft in de kracht van de inwoners van Kaag en Braassem. Samen zorgen we ervoor dat Kaag en Braassem een fijne gemeente is om in te wonen. En dus verdienen onze inwoners het om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen. Daarom zet PRO Kaag en Braassem jaarlijks een flink deel van de ledencontributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. Zo willen we lokale initiatieven belonen. Met een mooi geldbedrag, en met een luid applaus.